Speciaal ontworpen voor advocaten

MASTERY I PROGRAM FOR SUCCES & RESULTS

07

 

COMPLEET PROGRAMMA MET BEWEZEN METHODIEKEN DIE JOU GARANDEERT JE GEWENSTE RESULTATEN TE BEHALEN

Wil je verandering en je doelen behalen in 2021? Het is nu het ideale moment om te starten je leven volledig om te gooien, of bepaalde gebieden van je leven waarin je niet tevreden bent, waar je voelt dat je vast zit, waar je weet dat het niet langer zo kan. Je weet niet waar te beginnen, iedereen trekt aan jou, maar je hart schreeuwt en bonst als een gek, toch gaat je door omdat je al zolang in deze routine zit. Neem terug de teugels over je leven en voer de nodige veranderingen die je nodig hebt om de persoon te worden die je al heel lang al had willen zijn!

Als jij wilt worden wie je werkelijk bent, je hart wilt volgen, je volle POTENTIEEL wilt ontwikkelen en dit wilt delen met de wereld dan heb je veel ENERGIE nodig.

Wil je doelen waarmaken maar steeds botst je tegen dezelfde muur, onrealistische angsten, fobieën, laag zelfbeeld, geen vertrouwen in de toekomst, niet weten hoe eraan te beginnen? Of je hebt wel enorm veel succes in je professioneel leven maar toch voel je diep vanbinnen dat er iets ontbreekt, dat er meer moet zijn, dan is nu het moment om te ontdekken wat en wat je ermee wilt doen. Je zit vast in een bepaalde routine en je weet niet hoe de eerste stap te zetten, hoe je jouw omgeving kunt overtuigen dat je het anders wilt. Angst voor onbegrip en verandering weerhouden jou om je leven een andere richting te geven.

Veel mensen zijn moe en hebben het te druk. Ze leven in de waan van de dag en komen niet toe aan de dingen die echt belangrijk zijn.

Herken je dit?

  • Heb je ook het gevoel dat er nu te weinig balans is tussen werk en privé?
  • Kost je baan je meer ENERGIE dan je zou willen?
  • Wil je voor je cliënten meer betekenen en je niet meer zo schuldig voelen?
  • Zou je meer ENERGIE willen hebben om te doen wat je écht leukt vindt?
  • Doe je op dit moment te vaak werkzaamheden die je eigenlijk niet meer LEUK VINDT.                                                                                       
  • Heb je het gevoel dat er veel meer potentieel in je zit?

Hoe zorg je voor meer tijd, meer rust en meer plezier in je leven, zodat je kunt zijn wie je wilt zijn en doet wat je écht leuk vindt?

Of misschien sta je op een kruispunt in je leven en vraag je je af of je wel genoeg energie EN FOCUS hebt om de volgende stap te zetten.

Het opleidingstraject Mastery I is ontworpen en ontwikkeld in functie van de vrouw in de juridische sector

Om hun talenten te versterken, hun persoonlijke skills te verbeteren, hun 

leiderschaps-vaardigheden optimaal te ontwikkelen met als doel de participatie van vrouwelijke advocaten & juristen in organisaties te

implementeren en te motiveren.

Als een vrouwelijke leider zal je in staat zijn om een meerwaarde te kunnen

betekenen voor je team en de organisatie voor wie je werkt.

Bereik je doelen en die van je organisatie. Bouw duurzame banden met je team. Leren omgaan met biologische anatomie. Verbetering van de balans tussen werk en privé. Projecteer je toekomst met helderheid en perspectief.

Verhoog je prestaties met leiderschapsbewustzijn.

DE BELANGRIJKSTE ELEMENTEN VAN DE COACHIING TRAINING DAT EFFECTIEVE VERANDERINGEN ZULLEN TEWEEGBRENGEN, ZIJN DE VOLGENDE:

 

05

Vervul je dromen en ontwikkel een krachtige mindset

 

Een carrière hebben die plezierig en lonend is?

Jouw praktijk laten groeien met meer van je ideale klanten en voorkeur voor werk of een uitmuntende werknemer worden waar je kansen voor groei, promotie en opportuniteiten aanzienlijk vergroten?

Het Mastery I Coaching Program voor vrouwelijke advocaten is ontworpen om je daar te helpen waar nodig is met gerichte één-op-één coaching, groepssessies en life event, aanvullend met Mindfulness Workshops, efficiënte en praktische tools, met procesmeting voor het volgen van prestaties en meer. Een 12-weken programma, elke week een sessie van 75 minuten waarin je volledige en exclusieve begeleiding krijgt van de ervaren en deskundige Coach Eva Guerra.

√ Oefenbeheer: ontwikkel nieuwe en innovatieve gedrags- en communicatiepatronen om efficiënter en productiever te worden -> optimale cliënt tevredenheid door toepassing neurocognitieve communicatieve vaardigheden

√Bedrijfsontwikkeling: stop met het verspillen van tijd aan marketingtactieken die niet werken en concentreer je op initiatieven die resultaten opleveren

√Energie: Begrijpen hoe je energie kunt verhogen, is niet alleen een zorg voor atleten. Advocaten en andere professionals vragen vaak hoe ze hun energie kunnen verhogen, gezien het fysieke, mentale en emotionele uithoudingsvermogen dat nodig is om een succesvolle praktijk te kunnen runnen.  

√Mindset: vergroot je zelfvertrouwen en verminder de twijfel aan jezelf en de angst die jou tegenhoudt

√Strategie: identificeer de wegversperringen die jou in de weg staan en onderneem actie om ze te overwinnen en jouw doelen te bereiken

√Verantwoording: ontvang de één-op-één-ondersteuning, feedback & ondersteuning van je medecursisten,  aanmoediging en deskundige begeleiding die je nodig hebt om vooruitgang te blijven boeken -> casus bespreking vanuit de praktijk en de nodige ondersteuning daarrond -> bijv: NLP communicatie vaardigheden toepassen in de communicatie -> rechtbank – andere instellingen zoals Jeugd rechtbank – Jeugdzorg – Familierechtbank – bewindvoering autoriteiten – tegenpartij – 

√Succes: met een scherpe focus op jouw doelen en een coach om jou te ondersteunen, komt succes sneller en met minder inspanning en frustratie

√Stressvrij: ontwikkel een mindset die rust en focus kan ervaren zelfs in de meest stressvolle momenten

Visie en missie: ontwikkel een plan van aanpak op de principes van NLP om je visie en missie duidelijk te krijgen en koppel de nodige acties om uiteindelijk met een frisse blik de wereld te veroveren

Parallel aan dit programma krijg je ook een intensieve Mindfulness training om je brein en en je neuronen te trainen om mentale veerkracht te ontwikkelen en behoud van focus gedurende je werkzaamheden en projecten

Interesse om een onvergetelijke reis te starten waarin je volledige begeleiding krijgt van Eva, ervaren Professional en advocaten coach. Velen zijn je voorgegaan.

CONTACT

Complete 12-weken empowering programma voor vrouwelijke advocaten, met kractige tools, gepersonaliseerde sessies en in groep volledig in functie van wat je zelf wilt bereiken, een volledige programma Mindfulness en gratis deelname aan een Live event met allemaal vrouwen vanuit het juridisch vakgebied, t.w.v €385 zeer leuk en interactief met gezonde lunch, (ook vegetarisch verkrijgbaar) doorlopend, koffie, thee, fris, water, ambachtelijke versnaperingen, in een prachtige locatie waarschijnlijk in Temse.
 
En bovendien krijg je van mij een zeer bijzondere e-book t.w.v €75 die je kunt downloaden over hoe je snel en eenvoudig alle stress kunt elimineren, zeer praktische tips vind je daarin die je dagelijks kunt toepassen, bij het heel traject krijg je volledige begeleiding via whatsapp, email en telefoon.
Parallel aan het traject krijg je een volledige Mindfulness programma volledig ontworpen en gebaseerd op Neurowetenschap, 100% resultaten garantie t.w.v €456
 
Aanbieding Coaching Academy EG  Mastery I Program!
 
Van € 3420,- Voor € 1710,- inclusief BTW tot eind augustus is deze promotie beschikbaar!
 
Indien je gebruik wilt maken van deze uitzonderlijke aanbieding die jou leven gaat transformeren:
 

LEES VERDER OVER MIJN EMPOWERING PROGRAMMA