Effectieve communicatie

In verbinding met jezelf en met de ander
09
05

 

Effectief communiceren om te winnen

Programma van 3 Webinars of Live Workshops Effectieve communicatie

Volg een innoverende cursus comfortabel achter je computer, de link met instructies wordt per email verstuurd. En wanneer er terug vanuit de overheid live sessies toegelaten worden, zullen ook Live workshops aangeboden worden, en via sociale media, nieuwsbrieven en website gedeeld worden.

Inbegrepen:
Handouts worden online gedeeld
Gepersonaliseerde vragen verwerking

Effectieve communicatie is een van de belangrijkste vaardigheden voor succes in elke organisatie, voor de advocaat die zich verder wilt ontwikkelen, die niet blokkeert in de Rechtbank, die weet hoe hij in verbinding kan gaan met zijn omgeving, maar ook voor ieder individu op elk terrein van zijn leven en vooral in een internationale omgeving! Effectieve communicatieve vaardigheden helpen jou om je stem te laten horen en goede relaties op te bouwen met je omgeving, collega’s, vennoten en partners. Doe mee aan de Effectieve Communication Skills Workshop! De webinar maakt het mogelijk om je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en effectiever te communiceren met andere mensen!

Leer hoe je argumenten bouwt, de regels voor sterke argumentatie. Ontdek hoe je de argumenten kunt vinden om de debatten te winnen en de groepen te leiden. Ontwikkel effectieve communicatie in discussies. Tegenwoordig vereist globalisering inzicht in culturele gevoeligheid in communicatie. Een deel van de webinar zal worden gewijd aan het onderwerp interculturele communicatie – hoe de dialoog met mensen uit verschillende landen kan worden opgebouwd, maar ook met je medewerkers met anderstalige, culturele en religieuze achtergrond.

Wat moet je weten om te communiceren met mensen uit andere culturen; effectief samenwerken met buitenlandse partners en meer! Sterke communicatie is de sleutel tot een effectief partnerschap met andere organisaties. Ontwikkel je communicatieve vaardigheden en vind gemakkelijker je partners voor nieuwe projecten! Het succes van je bedrijf/praktijk of vennootschap hangt af van de kwaliteit van je medewerkers. Vooral kleine bedrijven weten dat minder bekwaam personeel de productiviteit van hun hele team kan ruïneren. Dit is de reden waarom ondernemers hierdoor geobsedeerd raken. In een samenleving waar internationale relaties onmisbaar zijn geworden is het geen luxe om hierin de nodige communicatieve skills te verwerven. Enkele onderdelen die we bespreken en verwerken tijdens deze workshop

         * Bewustwording van hun eigen culturele bagage

         * Verschillende communicatiewijzen en- stijlen herkennen

         * Miscommunicatie vermijden die voortkomt uit culturele verschillen       

         * De oorzaken voor stress en misverstanden wegnemen

         * Praktische tools verwerven om succesvol te communiceren in   

         * Communiceren om verbinding tot stand te brengen

         * Communiceren om resultaten en doelen te behalen                                                                                                                                                                                                                           

EFFICIËNT COMMUNICEREN IN EEN INTERNATIONALE OMGEVING 

Uw communicatie aanpassen in een interculturele context
Bruggen slaan: omgaan met uitdagingen van communicatie op afstand of face to face
Empathie leren ontwikkelen voor andersdenkenden en allergie leren omzetten naar tolerantie en begrip. Belemmerende overtuigingen identificeren die de communicatie tussen diverse partijen kunnen bemoeilijken om connectie te verkrijgen in zeer moeilijke dossiers. De webinars of Live workshops zijn geschikt voor professionals die hun communicatieve vaardigheden binnen hun organisatie willen verbeteren, maar ook met externe partners of simpelweg zich verder willen ontwikkelen om resultaten te behalen op diverse domeinen. Het programma is ook nuttig voor HR-en Interim managers binnen een juridische kader. 

Meer leiderschap door efficiënt en resultaatgericht te communiceren?

 • Dit programma is speciaal ontwikkeld in functie van advocaten en hun rechtspraktijk.
 • Het is een 3-daagse doordeweekse VM of NM blok van 4 uren met pauze ertussenin.
 • Het is een praktische en interactieve cursus die natuurlijk heelemaal tot zijn recht komt als je deze live kunt volgen, vanwege de menselijke interactieve factor.
 • Je leert de NLP-technieken toepassen in vooral zakelijke omgevingen.
 • Je leer jouw visie helderen duidelijk overbrengen waardoor je meer in-control bent.
 • Je herkent subtiele non-verbale communicatiepatronen- en signalen en weet als geen ander hoe je mensen op hun onbewuste niveau possitief beïnvloedt en op hun gemak kunt stellen.
 • NLP is een bewezen effectieve methode uit de moderne psychologie en heeft alles te maken met de werking van je brein en hoe deze signalen vertaalt naar gedrag, gevoel en lichaamstaal.

Wanneer jij de NLP-technieken beheerst ben je in staat om mensen en groepen boven zichzelf uit te laten stijgen. Kortom, meer persoonlijk leiderschap. NLP wordt o.a. succesvol ingezet bij het veranderen van gedrag en resultaat. Daardoor krijgen ongewenste emoties zoals frustratie, angst of weerstand niet langer grip op de resultaten. NLP versterkt jouw authenticiteit!

Het is belangrijk bewust te worden dat als je communiceert met wie dan ook, met je cliënten, partners, vennoten, collega’s, enz.. dat er altijd emoties in verwikkeld zitten, het doen slagen van een project, resultaten behalen, connectie krijgen met de ander partij, informatie bekomen van je cliënt, dit kun je enkel verkrijgen indien je een bepaalde emotie losmaakt bij de ander, of deze positief of negatief is.  Neem nu eens je eigen leven, als je iets gaat kopen, kleding, etenswaren, luxe artikelen, waarom koop je het? Waarom net dat merk? Of die kleur, of geur? Omdat er een bepaalde emotie bij jou losmaakt, of niet? Zo is dat ook bij je gesprekspartner, daarom leg ik tijdens mijn programma’s de nadruk op de emoties die je veroorzaakt tijdens je interactieve of passieve communicatie. 

Ons neurologisch systeem is verbonden met allerlei functies, en ons prefrontale cortex is een deel van de hersenen aan de voorkant van de frontale kwab dat op zijn beurt impulsen krijgt vanuit de amygdala, het centrum van onze emoties. Het is betrokken bij een verscheidenheid aan complexe gedragingen, waaronder planning, en draagt in hoge mate bij aan de persoonlijkheidsontwikkeling. In mijn Workshops en Webinars ga ik er dieper op in. Er gaat een wereld open als je leert hoe je de ander kunt beïnvloeden door gewoonweg je communicatie aan te passen.

Je resultaten na de 3-daagse Online Programma opgebouwd uit 3 online webinars die je daarna nog lange tijd kunt bekijken en beluisteren, waarbij je steeds je vragen kan stellen en elke twijfel snel opgelost geraakt!                                                                                           
  1. Je bezit professionele communicatieve vaardigheden
  2. Je kunt effectief feedback geven, herkaderen en beter grenzen stellen.
  3. Je leert hoe je gedachten en gevoelens kunt beïnvloeden d.m.v taalgebruik.
  4. Je kunt problemen sneller herkaderen waardoor er minder weerstand ontstaat en meer ruimte.
  5. Je weet hoe je eigen verantwoordelijkheid en intrinsieke motivatie kunt stimuleren.                                                                                                                                                                                               
  NORMALE PRIJS €1275
  NU SPECIALE COVID PRIJS: €365
   
   
 

Info