Online sessies:
Shine with me

07

Mijn doelstelling om via online sessies coachingtrajecten aan te bieden is om jou op een efficiënte en snelle manier te kunnen helpen zodat je een gelukkig leven tegemoet kunt gaan. En ik wil je vertellen dat je altijd op mijn volledige ondersteuning, know-how en ervaring kunt rekenen. Samen kunnen we vooropgestelde doelen stellen die je wilt bereiken, en ik zal je voorzien van alle benodigde tools om eventuele obstakels te overwinnen.
Gaat je samen met mij deze wonderbare reis aan?

 
05

Online Coachingsessie
Het gebruik van de online coaching wordt via email verricht en er zijn steeds 2X sessies per maand, is ook beschikbaar voor chatberichten Whatsapp, Skype, Facetime. Je kunt deze online service elke moment opzeggen.
De prijs van 60 (+btw) euro per maand.

Online consultaties
Beschikbaar voor online gebruik en online consultancy en een ideale service zodat je kunt kiezen welke vorm voor jou mogelijk is, via e-mail, chat of videoconferenties. Consusltatie van 20 minuten.
Gratis service

Raadpleging via e-mail
Contact opnemen en via e-mail, het onderwerp beschrijven die je wilt bespreken en in minder dan 48 uur, zul je een antwoord ontvangen met een analyse en de mogelijke oplossing voor je probleem over je vraag.
De prijs voor elke raadpleging is 25€ (+btw)

Raadpleging via Chat
Deze service is gebaseerd op een chatsessie van één uur. Nadat het consult is gecontracteerd, kunt u een dag en tijd kiezen om het uit te voeren.
De prijs is € 45 (+btw) – per consult.

Raadpleging via videoconferentie
Doe uw aanvraag voor een videoconferentie sessie van een uur en 15 minuten. Nadat het consult is gecontracteerd, kunt u de dag en het tijdstip kiezen om het uit te voeren.
De prijs is € 65 (+btw) – per consult.
Eenmaal je hebt besloten om bij Eva Guerra een van de bovenstaande opties te contracteren, krijg je na elke sessie de nodige hand-outs in functie van je vraag of probleem zodat je een visueel hulpmiddel hebt en altijd kunt terug kijken en lezen.
+ Informatie over online services

Neem contact met mij op als u vragen heeft over online services.

Info